-

Janny vd Kamp had ziekte van Werlhof: "Geen fut meer, doodmoe, geen energie, kon niets meer."

Nu fietst zij weer dagelijks 10 kilometer. Janny had te lage Hb, groot te tekort aan bloedplaatjes (trombocyten), kreeg door stoten zwarte plekken, vermagerde, geen trek, geen energie en was totaal futloos. De doktoren dachten aan leukemie. Nu is Janny er weer bovenop. Janny bleek de ziekte van Werlhof ook ITP (Idiopatische Trombocytopenische Purpura) en  AITP genoemd.Symptomen : ITP (Idiopatische Trombocytopenische Purpura) oftewel AITP oftewel de ziekte van Werlhof, te lage Hb 5.3, te tekort aan bloedplaatjes (trombocyten) 32 ipv 500, blauwe plekken bij stoten die zwart werden, afvallen, geen trek, geen energie, totaal futloos
Behandeld op : mais, gist, specerijen mix, plantaardige vetstoffen, alcohol, lever, lever in combinatie met graan en mineralen, ijzer, galblaas en eigen bloed.
Therapeut : Inge Hagemans, PraktijkApeldoorn, Therapie: NAET
Voorheen gebruikte medicijnen : ijzer, hele hoge dosis vitamine C


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Allergie-weg.nl: het verhaal van Janny lijkt in veel opzichten op het verhaal van Linda die telkens blaasontsteking kreeg. Linda had een tekort aan vitamine C en kreeg daarom extra vitamine C voorgeschreven, maar bleek uiteindelijk allergisch te zijn voor vitamine C. Janny had een tekort aan ijzer in haar bloed, kreeg aanvankelijk extra ijzer voorgeschreven, maar bleek daar allergisch voor te zijn. Deze allergie verklaart meteen het ijzertekort. Janny's lichaam stootte ijzer waarschijnlijk zo snel mogelijk uit. Janny verdroeg de extra dosis vitamine C kennelijk ook niet zo goed. Helaas ontbreekt het hier aan extra informatie.

Allergie-weg.nl: Janny had last van ITP (Idiopatische Trombocytopenische Purpura) ook wel AITP of de ziekte van Werlhof genaamd.


Janny's Verhaal:

Klachten:
- Te lage Hb 5.3
- Te lage bloedplaatjes 32 ipv 500
- Blauwe plekken bij stoten die zwart werden
- Afvallen
- Geen zin in eten
- Geen energie, totaal futloos

Alles wees erop dat ik leukemie had. Opgenomen in het ziekenhuis, na beenmerg onderzoek bleek dat er geen kankercellen aanwezig waren. Om de lage Hb op te krikken kreeg ik ijzer. Na drie weken controle in het ziekenhuis bleek de ijzer tegen me te werken ipv voor me. Remedie was stoppen met ijzer.

Een hele hoge dosis Vitamine C was het volgende. Na drie weken slikken weer op controle, en ook met vitamine C direct stoppen.

Geen fut meer, doodmoe, geen energie, kon niets meer. Geen medicijnen 3 weken genomen. Daarna weer een beenmergpunktie en het beenmerg werd opgestuurd naar de Erasmus Universiteit in Rotterdam. 8 weken op kweek heeft dit gestaan. Geen aanknopingspunten kunnen vinden. Alleen weer de bevestiging dat het geen kanker was.

Vanaf toen gestopt met medicijnen en het NAET traject gestart bij Inge Hagemans in Apeldoorn. Na de basisbehandelingen is de Hb waarde al 6.2 geworden. Dit zorgde al voor minder moeheid. Na de algemene behandelingen meer specifieke behandelingen gekregen.

O.a. mais, gist, specerijen mix, plantaardige vetstoffen, alcohol moest behandeld worden. Daarna de organen. De lever, de lever in combinatie met graan en mineralen, De galblaas en mijn eigen bloed. In totaal heb ik ongeveer 40 behandelingen gehad. Elke week een.

Mijn Hb zit nu op 7.4 en de bloedplaatjes staan op 69. Dit kan een hele tijd duren voordat die weer op een hogere waarde staan. 28 september ga ik weer naar de internist en dan worden de bloedplaatjes weer gemeten en mijn Hb.0

Ik heb geen blauwe plekken meer en volop energie. Ik fiets weer elke dag 10 km.

Janny vd Kamp
6 september 2005, Zwolle


Hallo Allergie-weg.nl, het laatste nieuws van deze dame die net terug uit kwam van de internist. Bloedplaatjes (trombocyten) op 81. Hb 7,6 (= prima) en de waarden van het afweersysteem is 4,1 (= normaal).Wil jij dit toevoegen aan haar verhaal?
Bvd, Inge Hagemans (Allergie-weg.nl: tuurlijk!)

{kunena_discuss:316}