-

Corine's hooikoorts opgelost! Een voorjaar zonder inhalers.

Corine's is na vele jaren verlost van irritatie aan de ogen door hooikoorts. Vaccinaties uit het verleden en frustraties in haar werk bleken haar gezondheid ook nog te beïnvloeden.

 

Symptomen : hooikoorts, jeukende ogen
Behandeld op : vaccinaties, allergisch voor baas, verstopte neus
Therapeut : Arri Blom te Spijkenisse
Therapieën: : Touch for Health, NAET, EFT (Emotional Freedom Techniques)
Voorheen gebruikte medicijnen: inhalers, Vicks Blue Aantal behandelingen: 9


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Mijn behandeling met Touch for Health, NAET Arri Blom
December 2008-12-07
Corine Koppenol-Lyndon

Ongeveer een jaar geleden onderging ik een behandeling bij Arri Blom op advies van mijn familie die al met haar praktijk in aanraking was geweest. Het was mijn eerste kennismaking met de therapie soort. De reden voor mijn bezoek was mijn terugkerende allergieën rondom het voorjaar. De jaren van snotterende en prikkelende ogen waren een toenemende irritatie voor me en mijn afkeer van medicijnen gaf me een goede reden om een alternatief te proberen.

Arri bestede veel aandacht aan me: ze nam de tijd om mijn hele persoon te leren kennen, te onderzoeken of er andere dingen waren die mijn ‘systeem’ (mijn lichaam) in de war stuurde. En die waren er: ik had afweer tegen mijn vaccinaties, en behoorlijk ook dus mijn lichaam was in constant gevecht van afweer. Ze behandelde alleen de vaccinaties met NAET.

Later kwamen we terecht op werk en onderzochten een enorme afkeer tegen mijn nieuw baas. Ze gebruikte EFT gedurende de sessie op me te helpen dit element aan te pakken, om me weerbaarder te maken tegen de invloeden van mijn baas. Ze gaf me handgrepen die ik thuis kon gebruiken om de behandeling verder door te zetten en ze heeft me via E-mail nog meer informatie gegeven.

Doordat dit de focus van de behandeling was, was ik eigenlijk vergeten dat ik voor mijn allergieën was gekomen. Een paar maanden na de behandeling belde ik haar op en vroeg haar of ze tijdens die behandeling ook mij allergieën had gedaan omdat ik helemaal geen problemen had met mijn hooikoorts afgelopen jaar terwijl het was voorspeld dat het een ‘moeilijk’ jaar voor mensen met hooikoorts zou worden. Het was heerlijk om plotseling te ervaren dat ik het bijna zonder medicijnen had overleefd. Ik geloof dat ik twee keer een pilletje had genomen omdat ik wat niezerig was, maar eerlijk gezegd het waren geen overdreven klachten van hooikoorts die twee keer. Ik dacht dat dit het effect van haar enkele behandeling moest zijn geweest want het was beslist geen toeval dat de allergie totaal op de achtergrond was gedreven.

Mijn tweede bezoek was rond september dit jaar om te kijken of ik nog steeds goed gegrond was en om een praktisch probleem te onderzoeken: ik had al maanden een verstopte neus. Vanaf een uur of 5 tot de volgende morgen begon mijn neus te verstoppen en moest ik inhalers/of Viks of iets soortgelijks gebruiken om niet met een droge keel wakker te worden. Ik dacht dat het misschien iets met het huis te maken had want we waren recent verhuisd en daarvoor had ik geen klachten van dien aard. Arri onderzocht mijn probleem en kon geen verbinding vinden met het huis. Wel symboliseert een verstopte neus met het niet kunnen uiten van creativiteit. Misschien weer een aanwijzing met mijn werk en weer mijn baas. Het is verbazend wat een effect andere mensen om je heen kunnen hebben op je gezondheid. In ieder geval, was duidelijk dat dit mogelijk het probleem was en ik was onder de indruk van de ervaring en creativiteit die Arri gebruikte om een antwoord te vinden. Want het enige wat ze heeft aan richting is mijn arm en mijn onbewuste berichtgevingen in weerstand in mijn arm!

Uiteindelijk leek haar oplossing te resoneren bij mij en ze startte de behandeling. Een paar dagen na de behandeling dacht ik: ik moet van die neusdruppels af en ben met ze gestopt in de wetenschap dat ik de behandeling als back-up had. En vanaf die dag heb ik geen verstopte neus meer gehad en heb ik heb de neusdruppels niet meer hoeven gebruiken en geloof me ik was er werkelijk afhankelijk van voor een goed nachtrust.

Samenvattend kan ik zeggen dat de praktijk die Arri heeft is een zeer serieuze, goed onderbouwde en succesvolle praktijk. Ze is ervaren in de therapie en heeft voor mijn verbazende resultaten geboekt met een enkele sessie. Ik voel me sterker in mijn lichaam, sterker opgewassen tegen mijn baas en weet dat er meer mogelijkheden zijn om een probleem, of klacht te behandelen dan medicijnen. Ik kan haar praktijk sterk aanbevelen.