-

Pascal was hyperactief en had woedeaanvallen

Pascal-hyperactief-woedeaanvallen-rusteloosPascal was allergisch voor o.a. kleurstoffen en was intolerant op melk-producten.

Symptomen : rusteloos (ADHD?) en driftbuien
Behandeld op : o.a. kleurstoffen en intolerant op melk producten
Therapeut : Sowelu Kinese, Praktijk voor toegepaste Kinesiologie, Ewa Lewandowska te Raalte
Therapieën: : NAET
oorheen gebruikte medicijnen: ??? Aantal behandelingen: ???


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dankbaar werk! Een tekening van tevreden klant.

Een verhaal van een klant,  Pascal (3 jaar)

Pascal-kindertekening-driftbuien-adhdMijn zoon Pascal van 3 jaar kon geen moment stil zitten. Vaak krijgt hij onbeheerste woede uitbarstingen, hij was rusteloos en zeer hyperactief.

Met Pascal kwam ik terecht bij Kinesioloog Ewa Lewandowska- Praktijk voor toegepaste Kinesiologie "SOWELU KINESE". Wij zijn begonnen met de allergie test en daarna met de Primaire Reflexen Therapie. Wij hebben geconstateerd dat Pascal allergisch is o.a. voor kleurstoffen en intolerant op melk-producten. De voeding is aangepast. Na aantal behandelingen werd vooruitgang geconstateerd, zij driftbuien zijn verminderd en hij is rustiger geworden.  Het verschil was enorm. Ik was zeer tevreden met het gedrag van Pascal.

Daarna gingen wij met de therapie verder i.v.m. zijn verbale achterstand. Pascal praat helemaal niet, ik maakte mee zorgen. Na een aantal behandelingen met o.a. via de Brein techniek begon Pascal zijn eerste woordje uit te spreken. Het lijkt als een wonder. Hij begon aan het inhalen van zijn verbale achterstand.

Nu is de therapie afgerond. Kinesiologie heeft goed geholpen met een verrassend resultaat. De doelen zijn bereikt en Pascal (nu tevreden en lachend kind) kan verder met eigen ontwikkeling.

Gretha  (moeder van Pascal)