-

Miriam helemaal genezen van spastische darmen

Miriam bezocht vanwege spastische darmen een NAET-therapeut. Daarnaast was ze vaak moe en ze had nog meer vage allergie-klachten. Emotionele onbalans bleek mede de onderliggende oorzaak te zijn.

Symptomen : spastische darm, algeheel gevoel van moe zijn en nog meer vage allergie-klachten
Therapeut : OF•COR•S, praktijk voor Balans, Corrie Kappert te Zwolle
Therapieën: : NAET


Heeft u ook zo'n verhaal? Of kent u iemand met zo'n verhaal? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hierbij een kleine reactie op mijn sessies met Corrie. Allereerst was ik erg onder de indruk van het enthousiasme van haar. Meteen heb je door, dat dit iemand is die betrokken bij je is en je graag wil helpen.

En dat blijkt ze nog hartstikke leuk te vinden ook!!! Bovendien hebben we veel gelachen en gekletst.  En ze weet gewoon heel veel over alles. Ze heeft voor alles een manier van behandelen. Soms niet helemaal duidelijk, maar achteraf vielen alle puzzelstukjes wel op hun plek. Dus ik was in behandeling en ondertussen was het ook nog eens hartstikke gezellig.

Mijn ervaringen met de NAET- therapie zijn wonderbaarlijk. Ik kwam voor mijn spastische darm, algeheel gevoel van moe zijn en nog meer vage allergie-klachten. Na een paar behandelingen begon ik me echt veel beter te voelen.

En sinds een paar maanden is mijn spastische darm helemaal verdwenen. Er is voor mij een wereld open gegaan. Nooit gedacht dat je eigen emoties voor zo’n disbalans konden zorgen. En zo voelt het nu dus niet meer! Ik heb weer een stuk evenwicht!